Kever 3/2005, ISSN 1796-8283Uutta
Ammatillisen ja amk-koulutuksen tutkimuspäivät 12. - 13.10.2005

    KeVer, OTTU, KKA ja Stadia järjestävät Ammatillisen ja amk-koulutuksen tutkimuspäivät tänä vuonna 12.-13.10 Helsingissä, Haagassa, Vanha viertotie 23. Seminaarin ilmoittautumisaika alkoi 5.9. ja päättyy 30.9. Vielä ehdit mukaan! Tutkimuspäivien ohjelmaan voit tutustua osoitteeessa http://www.stadia.fi/tutkimuspaivat.

    Tutkimuspäivät on tarkoitettu toisen ja korkea-asteen ammatillisen koulutuksen piirissä työskenteleville, alan tutkijoille, päättäjille ja kaikille ammattikasvatuksen ja ammatillisen koulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

    Aamupäivien alustukset ovat dialogimuotoisia ja niissä keskitytään Mitä ammattilaisia tulevaisuuden Suomi tarvitsee sekä Sivistystä ja ammatillista asiantuntijuutta –aiheisiin. Dialogien esiintyjät ovat mielenkiintoisia ja tasokkaita. Dialogia seuraa opiskelijan kommenttipuheenvuoro. Ruuhkan välttämiseksi lounas on molempina päivinä porrastettu. Auditorioon jäävälle puoliskolle professori (em.) Pirkko Anttila esittelee molempina päivinä uutta amk-tutkimusta käsittelevää julkaisuaan Ilmaisu, teos, tekeminen ja tutkiva toiminta. Keskustelemme myös teoksen ympärille järjestettävästä opintojaksosta keväällä 2006.

    Iltapäivinä yleisö jakautuu teemasessioihin (keskiviikkona seitsemän ja torstaina kahdeksan sessiota), joissa pohditaan alustusten myötä otsikoilla Tutkimukset tutuksi, meneillään olevien tutkimusten esittelyä sekä Tutkimus ja kehittäminen tätä päivää ja tulevaisuutta. Lisäksi KeVer-ryhmät pitävät tapaamisia keskiviikkona seminaariohjelman jälkeen. Illalla on ohjelmassa Hankkeesta julkaisuksi. Kirjoittaminen ammattikorkeakoulun ja työelämän kehityshankkeissa –kirjan julkistaminen sekä vapaamuotoista viihtymistä ja verkostoitumista.

    Seminaarin yhteydessä järjestetään kirja- ja posterinäyttely.