Kever 2/2006, ISSN 1796-8283Tutkimusryhmät
5. Metodologiaseminaari Hämeenlinnassa 7.6.2006

  7.6.2006 järjestetään Wetterhoffissa 5. metodologiaseminaari. Seminaarin teema on Taidon tieto. Seminaari on osa laajempaa KeVer-verkoston koordinoimaa Taidon tieto –hanketta. Hankkeessa ovat mukana filosofia- ja metodologiaryhmät. Hankkeen tavoitteena on tuottaa tuloksena julkaisu. Hankkeeseen on ilmoittautunut mukaan runsas joukko osallistujia.

  Seminaari on avoin keskusteleva tilaisuus. Tilaisuudessa hankkeeseen osallistuvat esittelevät omaa työtään: tuloksia, kysymyksiä, ongelmia, ... Nämä alustukset pohjustavat avointa keskustelua. Näin on mahdollista syventää näkemystä seminaarin teemasta. Toisaalta tällainen helpottaa myös alustajien jatkotyötä oman aiheensa parissa. Seminaarissa esiintyvät alustajina mm. Sami Pihlström (TaY), Juha Himanka (HY), Pirkko Anttila ja Päivi Tynjälä (JyY).

  Seminaari on yleisölle avoin ja maksuton (omakustannus). Seminaarin aikana ruokala ei ole Wetterhoffissa auki. Siten ruoka- ja kahvipalvelujen järjestelyjen kannalta on tärkeää ilmoittautua tilaisuuteen. Ilmoittautuminen 22.5.2006 mennessä s-postilla Minna Palokselle (etunimi.sukunimi@hamk.fi). Seminaaripaikkaja -aika: Wetterhoff, auditorio; Wetterhoffinkatu 2, Hämeenlinna; klo 8-17. Ohjelma ja aikataulu täsmentyy lähempänä seminaaria.

  Tiedustelut:

  Minna Palos, etunimi.sukunimi@hamk.fi
  Arto Mutanen, etunimi.sukunimi@gmail.com
  Matti Vesa Volanen, etunimi.sukunimi@ktl.jyu.fi


  Tervetuloa mukaan!