Kever 3/2006, ISSN 1796-8283Uutta
Amk- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät 11.-12.10.2006 Oulun seudun ammattikorkeakoulussa

    Ammatillisen ja amk-koulutuksen tutkimuspäivät järjestetään tänä vuonna lokakuussa Oulussa. Foorumi tarjoaa tutkimuksen ammattilaisille erinomaisen tilaisuuden keskustelulle ja verkostoitumiselle. Päivät järjestetään nyt viidettä kertaa.

    Tutkimuspäivät on tarkoitettu korkea- ja toisen asteen ammatillisen koulutuksen piirissä työskenteleville, alan tutkijoille, päättäjille ja kaikille ammattikasvatuksen ja ammatillisen koulutuksen kehittämisestä kiinnostuneille.

    Päivien järjestäjät ovat Oulun seudun ammattikorkeakoulu, KeVer (Opetusministeriön rahoittama Amk-koulutuksen kehittäjäverkosto, www.kever.hamk.fi), OTTU ry (Ammattikoulutuksen tutkimusseura) sekä Korkeakoulujen arviointineuvosto (KKA).

    Päivien teemoja ovat koulutuksen arviointi, korkeakoulukenttä muutoksessa, innovaatiot, tulevaisuuden opettajuus ja t&k-toiminnan metodologia.

    Keskiviikon pääesiintyjäksi on kutsuttu professori David D. Dill University of North Carolinesta alustamaan koulutuksen kansainvälisestä arvioinnista. Torstai-iltapäivänä käsitellään korkeakoulukenttää innovaatiojärjestelmässä. Ohjelmasta ja tutkimuspäivistä lisää osoitteessa www.oamk.fi/tutkimuspaivat.