Kever 4/2006, ISSN 1796-8283Tutkimusryhmät
Toiminnanteorialähtöinen työelämän kehittäminen

    Toiminnanteoreettisen työelämän kehittämisen ryhmän uutena vetäjänä Pirjo Lambertin jälkeen on aloittanut viestinnän ja tutkimus- ja kehittämistoiminnan lehtori, YTL Tiina Rautkorpi Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiasta. Hänelle tarkoitettua postia voi mielellään lähettää myös kotimeiliin etunimi.sukunimi@dnainternet.net.

    Oulun amk- ja ammatillisen tutkimuksen koulutuspäivillä ryhmän työskentelyyn osallistui parhaimmillaan 11 henkilöä. Työskentelyä veti yliopettaja Pirjo Lambert. Kiitos osallistumisesta.

    Seuraava ajankohtainen asia on valmistautuminen julkaisuun KeVer-verkkolehti 3/2007. Jos Teillä on tiedossa hyviä kirjoittajaehdokkaita ko. julkaisuun, joka ilmestyy syksyllä 2007, ottakaa yhteyttä meilillä ryhmän puheenjohtajiin 20.12.2006 mennessä. Kirjoittamisen tarkat aikataulut tiedotetaan vuoden vaihteen jälkeen. Artikkeleilta edellytetään kytkentää amk-tutkimukseen, tutkimus- ja kehitystoimintaan ja toiminnan teoriaan ja kehittävään työntutkimukseen. Tuoreet menetelmäkehittelyt ja tulokset ovat tervetulleita.